Tarvitseko Erilliset Kesärenkaat

SUV kesärengas

Asun Phoenixissa, Arizonassa, jossa lämpötilat ovat yli 40 astetta kesällä. Investoiminen hyviin kesärenkaisiin oli melkein pakollista. Arizonassa on todella vain kesä ja joulukuu, ja Phoenixissa oikeastaan vain kesä, joten tämä ei olisi kevytmielinen investointi. Ostin hiljattain BMW 3 -sarjan auton ja halusin saada kaiken irti ajokokemuksesta laadukkailla kesärenkaat. Ehkä jos olisin asunut Flagstaffissa, olisin tutkinut ympärivuotisia renkaita.

Tänä kesänä haluan varmistaa, että minulla on parhaat kesärenkaat ja mukava ja turvallinen ajokokemus. Olen lukenut, että laadukkaat kesärenkaat tarjoavat vakaan käsiteltävyyden ja loogisen ohjattavuuden myös suurilla nopeuksilla, mikä takaa erinomaisen pidon ja miellyttävän ajokokemuksen. Juuri sitä halusin ajaessani uudella BMW:lla.

Kun olin päättänyt investoida kesärenkaisiin, halusin niiden olevan laadukkaat, joten valitsin Nokian zLine -kesärenkaan. Tämä rengas tarjoaa etsimäni urheilullisen suorituskyvyn. Nokian zLine -renkaassa on monikerroksinen rakenne, joka koostuu erilaisista kumiseoksista. Ylin kerros koostuu ”Nokian Intelligent UHP Silicasta”, joka on erityisesti suunniteltu pitämään tuntuma tiehen myös suurilla nopeuksilla. Keskimmäinen kerros koostuu nano-piidioksidiyhdisteestä, joka saa ohjauksen vastaamaan paremmin. Pohjakerroksessa on jäykkä kumiseos, joka vähentää vierintävastusta ja lämmöntuotantoa, mikä tarkoittaa pienempää polttoaineenkulutusta ja kestävämpää rengasta. En aikonut mennä näin syvälle teknisiin yksityiskohtiin, mutta tein läksyni ennen kuin valitsin nämä kesärenkaat.

Riippumatta siitä, minkä renkaan valitset, on hyvä tehdä omat läksysi eri renkaat eroista. On myös tärkeää ymmärtää, että paikka, jossa asut, sekä tie- ja sääolosuhteet, joissa aiot ajaa, autosi tyyppi sekä millaista ajoa ajat, kaikki vaikuttavat renkaan valintaan. Muista, että rengas on ainoa kontakti auton ja tien pinnan välillä.

Lisätietoja kesärenkaista saat vierailemalla verkkosivullamme osoitteessa www.nokianrenkaat.fi

%d bloggers like this: