Nastattomat Talvirenkaat Ovat Erittäin Turvalliset Talvella

SUV talvirengas

Talvirenkaita on saatavana sekä nastarenkaina että nastattomina talvirenkaina. Nastarenkaat ovat alkuperäiset talvirenkaat, minkä vuoksi monet vanhemmat ihmiset pitävät niitä ainoana todellisena vaihtoehtona. Kehitys on kuitenkin mennyt eteenpäin ja nastattomat talvirenkaat ovat nykyään yhtä hyviä kuin nastarenkaat lumella. Ainoastaan jäällä nastarenkaat ovat yhä hieman paremmat. Jos asut alueella, jossa esiintyy paljon jäätä talvikaudella, nastarengas saattaa olla parempi vaihtoehto. Näin voi käydä, jos asut rannikolla tai suurten järvien vieressä, joilla esiintyy yleensä jäisempiä olosuhteita.

Jos taas et kohtaa useinkaan jäisiä olosuhteita, SUV talvirengas ovat hyvä valinta. Niissä on se etu, että ne ovat sallittuja kaikissa maissa ja niihin liittyy vähemmän rajoituksia. Jos matkustat eri maiden välillä, ei tarvitse huolehtia eri maiden säädöksistä, koska niitä voidaan käyttää kaikissa maissa rajoituksetta. Tämä ei kuitenkaan tee niistä ihanteellisia kesäkäyttöön. Ne on tarkoitettu käytettäväksi talvella, ja niitä tulisi käyttää yhdessä kesärenkaiden kanssa. Ne toimivat paremmin kuin kesärenkaat, kun lämpötila laskee alle nollan. Joten kannattaa vaihtaa talvirenkaisiin heti, kun lämpötila alkaa laskea, ja takaisin kesärenkaisiin, kun talviset olosuhteet ovat poistuneet lopullisesti.

Nastattomissa talvirenkaissa käytetään ainutlaatuista kulutuspintakuviointia mekaanisen kitkan luomiseen, mutta niissä on usein myös joitakin kryokiteiden tapaisia pitohiukkasia pitoa parantamaan. Tämä auttaa varmistamaan hyvän pidon sekä lumessa että jäällä. Toinen tärkeä renkaiden ominaisuus on, että niiden on kyettävä estämään loskaliirto. Urien tulee kyetä työntämään pois vedensekainen lumi, jotta renkaat eivät menetä kosketustaan tienpintaan. Loskaliirto on samanlainen kuin vesiliirto, joka tapahtuu märissä olosuhteissa.

Kun siis saat korkealaatuisen nastattoman talvirengassarjan, sinulla on joustava talvirengas, joka toimii turvallisesti kaikissa vastaan tulevissa talviolosuhteissa. Voit siis ajaa turvallisesti ilman huolta, kunhan olet asentanut renkaat ajoissa ennen talvisten olosuhteiden saapumista.

Lisätietoja nastattomista talvirenkaista saat verkkosivuiltamme osoitteessa Nokian Tyres

 

%d bloggers like this: